parallax background

Serveis

Des de 1955, som especialistes en trasllats d'oficines, logística, i distribució de mobiliari de tot tipus, amb lliurament a domicili. També realitzem transports, tant a nivell local com nacional i internacional, sempre amb càrrega completa.

parallax background
mudanzas

Disposem de personal suficient per poder tenir gran diversitat d'equips, la qual cosa fa possible poder oferir un ampli ventall de preus, podent així ajustar-nos a les seves necessitats: No pagui més del que realment necessita.

Tot el nostre personal disposa de la formació necessària per a garantir un bon servei. En tot servei incloem també la nostra pòlissa d'assegurança contra trencaments i possibles desperfectes

Magatzematge

Disposem de magatzem logístic perfectament equipat i situat a la ciutat de Barcelona, amb més de 2000 m2, i amb tots els serveis necessaris (toro elevador, transpaletes, prestatgeries, etc …)

i espai suficient per a realitzar operacions de càrrega i descàrrega de qualsevol tipus (inclòs tráiler amb remolc). Disposem també de video vigilància 24h.

Transports

Disposem d'una àmplia flota de vehicles per poder realitzar els següents serveis:
--Transport local-nacional-internacional (càrrega completa)
-Transport de roba penjada

-Campanyes de nadal , estiu, etc.
-Transport i distribució de mobiliari, amb lliurament a domicili i muntatge (cuines, banys, dormitoris, etc.)

parallax background

Demana un pressupost